LarmTeknik

Larm och hemautomation

Det finns många olika både utmärkta och usla (billiga) trådlösa eller trådbundna larmsystem på marknaden idag att jämföra. Användaren kan antingen investera väldigt dyrt i ett larm med abonnemang/leasing (ofta flera år) eller köpa ett system som man äger själv direkt för en betydligt lägre kostnad och få likadana funktioner som t.ex. brandindikering, kamerabevakning, larmcentral och väktare m.m. Om det gäller privat eller företag så är ett bra larmsystem ett oersättligt skydd för din egendom. När du skall installera ett inbrottslarm måste funktion och uppbyggnad vara väl genomtänkt för att allt skall fungera klanderfritt. Vi kan erbjuda larmsystem anpassade för alla typer och storlekar på fastigheter och lokaler.

Passerkontroll för alla

Inom de flesta företag, förvaltningar och fastigheter vill man idag kunna begränsa tillträdet för obehöriga. Man kanske vill att personer skall ha tillträde till lokalen bara vissa tider på dygnet eller vissa dagar eller tidsstyrt låsa och inte bli störda vid lunch . Passersystem ersätter nyckelsystemet som i de flesta fallen är dyra att underhålla medans passersystemet är enkelt att distribuera när kort eller tag går förlorat eller ändra i tidsscheman.

Kameraövervakning i preventivt syfte

Se vad som händer när det händer kamerasystemet blir dina ögon i nacken. Det finns många olika typer av system som t.ex. analoga system med DVR (digital video recorder) på coaxial som man idag kan få i HD-upplösning upp till 500 m utifall man vill byta ut ett gammalt övervakningssystem eller så IP-system på nätverk med NVR (network video recorder) och s.k. IP-kameror. Larmteknik kan leverera sådana anläggningar för både mindre och större företag och privatpersoner. Övervakning med hjälp av kameror, monitorer och inspelningsutrustning, ger användaren en bild av vad som sker och är en bra beviskälla vid ett eventuellt angrepp mot verksamheten eller det privata hemmet.

Tag kontakt med oss för priser och information

Företaget LarmTeknik startades 1998 av Hans Eriksson så vi har många års erfarenhet i säkerhetsbranschen. Vi önskar hjälpa er med en lugnare, tryggare och säkrare tillvaro och veta att hemmet eller företaget är säkrat och bevakat av larm och/eller kamera. Den huvudsakliga sysselsättningen är att projektera, sälja, installera och serva olika säkerhetslösningar. Vi har genom åren skaffat oss många referenser som t.ex. Norr Media, Shorelink, Explore the North, DN fastigheter, Vikströms åkeri, Skylt & Reklam m.fl. och en stor mängd privatpersoner. Har också under åren arbetat med flera Larmcentraler som t.ex. Securitas-/Lövestads-/SOS-larmcentral. Företaget driver även webbutiken LarmButiken.nu med säkerhetssystem, passersystem och kamerasystem av högsta kvalitet där vi tillhandahåller system som t.ex. AJAX Systems, Risco Agility . Vi har även passersystemet från Paxton och kameraövervakning av världsledande märken som Hikvision och Dahua för företag och privata installationer i alla storlekar.

LarmTeknik är av POLISEN godkänd larminstallatör och återförsäljare för TELETEC och partner till SECURITAS larmcentral.

Företaget har så klart F-skattsedel och är momsregistrerad.

Vi har som målsättning att leverera produkter och installationer av allra högsta kvalitet till en låg kostnad för kunden både initialt och i framtiden.

Är det något ni skulle önska er så välkomna att höra av er med frågor och funderingar i vårat formulär på kontaktsidan.