Agility3

Det bästa inom trådlös säkerhet

Agility3 är ett larm som ger dig det bästa inom trådlös säkerhet. Systemet styrs enkelt med en Smartphone Applikation (kostnadsfri) eller via RISCO Cloud (kostnadsfri) som du når från vilken dator som helst som är ansluten till Internet. Via Appen och RISCO Cloud kan du utföra en mängd funktioner som att till- och frånkoppla larmet, titta på eller ta nya bilder (kräver Agility3 Kameradetektor), se larmhändelser och mycket annat. Alla bilder och händelser sparas i RISCO Cloud-servern så att de alltid finns tillgängliga när du behöver dem. Larmet kan naturligtvis även styras med traditionell manöverpanel och fjärrkontroll. Agility3 är ett professionellt och godkänt trådlöst inbrottslarm med övervakad digital radioöverföring på 868MHz.

                                                                   

Yale Smartphone

Ett smidigt sätt att skydda sig

Flexibelt hemlarm, lätt att använda tack vare en app i din smarta mobil. Oavsett var du befinner dig måste du kunna lita på att ditt hem är säkert. Med hemlarmet Yale Smartphone får du nu även koll på din bostad och ditt larm direkt i mobilen, var du än befinner dig. Larmet kopplas trådlöst upp till 40 enheter och du styr larmet direkt från din mobil, surfplatta eller dator. Hemlarmet kan även kompletteras med olika trådlösa detektorer och larmgivare. Ett smidigt sätt att skydda dig och din familj från intrång i er privata sfär.

                                                                  

Galaxy Flex-20 RF

Ett smidigt kombilarmsystem

Galaxy Flex-20 RF kit grunden till ett hybrid eller trådlöst larmsystem. Systemet kan i denna konfiguration omfatta 12 trådbundna och 8 trådlösa enheter. Till systemet finns trådlösa magnetkontakter, IR detektorer, Kombidetektorer, Glaskrossdetektorer, vibrationsdetektorer, fjärrkontroller, vattenvarnare mm. Med en Galaxy Flex-20 kan man snabbt installera ett avanserat säkerhetssystem.
Galaxy Flex är främst avsedd för mindre och medelstora anläggningar, centralen har 12 adresser i grunden och kan med en eller flera adressenheter RIO byggas ut till 20 adresser trådbundet eller 8 st RF detektorer. Systemet kan skicka SIA 1.2.3 till larmcentral.

I systemet finns en funktion som underlättar utbyte av befintliga centralapparater, motståndsvärdet på adresserna kan ändras globalt eller individuellt, enkel/dubbelbalanserat

Power Neo

Säkerhet och kvalitet

Powerseries Neo är ett professionellt och godkänt inbrottslarm för både trådbunden och trådlös installation. PowerSeries Neo är en smart hybrid centralapparat för utbyggnad upp till 64 sektioner. Fantastisk flexibilitet för både företag och exklusiva bostäder. På huvudkortet finns 8 trådbundna sektioner och kan kompleteras med trådlösa sektioner för många typer av larmbesked.